Oplev Tour de France som aldrig før

Hos vores rejsearrangør har vi specialiseret os i at skræddersy oplevelser til Tour de France, der passer præcist til dine individuelle behov. Uanset om du er en erfaren cykelfan, der ønsker at komme tæt på rytterne, eller du blot ønsker at nyde stemningen og oplevelsen som tilskuer, har vi et skræddersyet pakkeforslag, der vil gøre din tur til et uforglemmeligt eventyr. Vi kan arrangere alt fra overnatning, transport og billetter til eksklusiv adgang til baggårde og depotområder. Lad os hjælpe dig med at skabe din helt egen Tour de France-oplevelse.

Vælg din drømmerute

Uanset om du er en erfaren cykelentusiast eller en nybegynder, kan du skræddersy din egen drømmerute gennem de smukke franske landskaber. Vælg mellem forskellige ruter, der varierer i længde og sværhedsgrad, så du kan finde den, der passer bedst til dine evner og præferencer. Oplev de ikoniske bjerge og landsbyer, som ryttere kæmper sig igennem under løbet. Bestil din næste Tour de France oplevelse og lad dig inspirere af de utrolige sceneri, der venter dig.

Få ekspertrådgivning fra lokale guider

Når du oplever Tour de France med en lokal guide, får du indsigt og viden, som du ikke kan få på egen hånd. Guiderne kender ruten, rytterne og historien bag løbet i detaljer og kan give dig en unik oplevelse. De kan fortælle om de små landsbyer, du passerer, og de spændende kulisser, som tv-kameraerne ikke når at vise. Guiderne kan også hjælpe dig med at finde de bedste steder at se løbet fra og give dig praktiske tips til at få den ultimative Tour de France-oplevelse.

Nyd de ikoniske etaper

Tour de France byder på nogle af de mest ikoniske etaper i hele cykelsportens historie. Oplev den dramatiske stigning op ad Col du Tourmalet, hvor rytterne kæmper sig op ad de stejle bakker med udsigt over de smukke pyrenæiske bjerge. Eller nyd den legendariske finale på Champs-Élysées i Paris, hvor rytterne sprinter mod den endelige sejr. Uanset hvilken etape du vælger at følge, vil du være vidne til cykelsportens største helte, der giver alt for at nå målstregen først.

Bliv en del af den elektriske stemning

Oplev den elektriske stemning, der opstår, når de professionelle ryttere suser forbi i et hav af jubelende tilskuere. Mærk adrenalinen pumpe, når cyklisterne kommer susende forbi i høj fart. Bliv opslugt af den intense konkurrence og den fantastiske atmosfære, der opstår, når tusindvis af fans forenes i begejstring over dette ikoniske cykelløb. Lad dig rive med af den spændende action og den fantastiske stemning, som kun Tour de France kan skabe.

Lær om cykelkulturens historie

Cykelsporten har en lang og spændende historie, der går tilbage til 1800-tallet. Dengang var cykler et nyt og revolutionerende transportmiddel, og de første cykelløb blev afholdt for at vise cyklernes potentiale. Tour de France blev grundlagt i 1903 og har siden da udviklet sig til verdens mest prestigefyldte cykelløb. Gennem årene har løbet været præget af både triumfer og skandaler, og det har bidraget til at skabe den unikke cykelkultur, vi kender i dag. Uanset om du er en erfaren cykelentusiast eller blot nysgerrig, vil en tur gennem cykelhistoriens annaler give dig en dybere forståelse for, hvad der driver denne fascinerende sport.

Nyd gastronomiske specialiteter

Når du oplever Tour de France på nært hold, får du muligheden for at smage de gastronomiske specialiteter, som regionen er kendt for. Fra de traditionelle franske oste og vine til de lokale delikatesser, kan du nyde den autentiske smag af Frankrig. Uanset om du foretrækker en lækker crepes eller en friskbagt croissant, vil du finde noget, der passer til din smagsløg. Lad dig henføre af de duften af frisklavet mad, der fylder luften, og lad din gane blive forkælet med de unikke regionale retter, som gør Tour de France-oplevelsen endnu mere uforglemmelig.

Oplev den franske landskabsidyl

Turen gennem det franske landskab er en oplevelse i sig selv. Oplev de bølgende bakker, de grønne marker og de idylliske landsbyer, som Tour de France-rytterne kører igennem. Tag en pause og nyd den smukke udsigt over vinmarker og middelalderlige borge. Mærk den friske luft og lad dig forføre af den provencalske stemning. Oplev den ægte franske landskabsidyl, som rytterne kæmper sig gennem på deres vej mod målstregen.

Få adgang til eksklusive arrangementer

Oplev Tour de France som aldrig før ved at få adgang til eksklusive arrangementer. Disse særlige begivenheder giver dig mulighed for at komme tæt på rytterne og opleve løbet fra en helt unik vinkel. Du kan deltage i VIP-arrangementer, møde holddirektører og ryttere, og få et indblik i løbets kulisser. Derudover får du adgang til områder, der normalt er forbeholdt pressen og løbets officielle gæster. Denne eksklusive adgang giver dig en dybere forståelse for det store cykelevent og en oplevelse, du sent vil glemme.

Skab uforglemmelige minder

Oplev Tour de France på en måde, du aldrig har prøvet før. Udnyt de unikke muligheder, der byder sig, og skab uforglemmelige minder, som du vil kunne se tilbage på i mange år. Følg løbet tæt fra en af de mange publikumsvenlige zoner langs ruten, hvor du kan komme helt tæt på rytterne og mærke den elektriske stemning. Eller tag del i en af de spændende sideaktiviteter, som arrangørerne tilbyder, og få en endnu dybere forståelse for dette legendariske cykelløb. Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil du garanteret tage hjem med minder, der vil vare ved.